Személyes adatok védelme

Adatvédelmi irányelvek

A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos igények esetén, vagy az alábbiakban meghatározott jogai gyakorlása esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +421 220 924 224 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a podpora@g4g.sk címre.

Ki a személyes adatok kezelője?

Személyes adatkezelő az a természetes vagy jogi személy, hatóság, ügynökség vagy egyéb szerv, amely egyedül vagy másokkal együtt meghatározza a személyes adatok kezelésének célját és eszközeit; ha az ilyen adatkezelés céljait és eszközeit az Európai Unió vagy valamely tagállam joga határozza meg, az adatkezelőt vagy kijelölésének konkrét kritériumait az Európai Unió vagy valamely tagállam joga határozhatja meg.

Az Ön személyes adatainak kezelője:

Szlovák Játékok s.r.o.

Székhely:

Gajova 11 811 09 Pozsony

IČO: 36862495

(a továbbiakban "G4G" vagy "mi").

Milyen személyes adatokat kezelünk Önről?

Átláthatósági politikánk részeként fontosnak tartjuk, hogy pontosan tudja, hogyan kezeljük személyes adatait, és milyen célra használjuk fel azokat.

Csak olyan személyes adatokat dolgozunk fel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy professzionális és felhasználóbarát szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek, valamint hogy eleget tudjunk tenni jogszabályi kötelezettségeinknek és megvédjük jogos érdekeinket.

Abban az esetben, ha a G4G által üzemeltetett szerencsejátékokban való részvételhez szükséges személyes adatokat nem adják meg, kérjük, vegye figyelembe, hogy a szerencsejátékokban való részvételt megtagadják.

A következő kategóriájú személyes adatokat kezeljük:

Azonosító adatok - alapvető adatok, amelyek az ügyfél egyértelmű és egyértelmű azonosítását szolgálják (pl. név, vezetéknév, beosztás, születési szám, ha van, születési idő, állandó lakcím, személyazonosító okmány száma - személyazonosító igazolvány, útlevél vagy egyéb hasonló dokumentum, állampolgárság, nem).

Elérhetőségi adatok - olyan személyes adatok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelően felhasználóbarátabb szolgáltatásokat nyújtsunk, és kapcsolatba léphessünk az ügyféllel (különös tekintettel az ügyfél által megadott telefonszámra, e-mail címre és egyéb hasonló adatokra). Annak érdekében, hogy az ügyfelek az alkalmazásokon keresztül használhassák termékeinket, és elektronikusan kommunikálhassanak velük, olyan hozzáférési adatokat (különösen az ügyfél felhasználónevét, jelszavát, PIN-kódját és egyéb biztonsági jellemzőit) kezeljük, amelyek az ügyfél személyazonosságának biztonságos azonosítására szolgálnak.

Játékadatok - olyan adatokat is gyűjtünk, amelyek az ügyfél tevékenységéhez kapcsolódnak, és szorosan kapcsolódnak az ügyfél által nyújtott termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz. Ez lehetőséget ad a weboldalunkon keresztül biztosított szerencsejátékban való részvételre. Ezek az adatok tartalmazhatnak játékelőzményeket, önkorlátozó játéklimiteket, nyereményeket, előnyben részesített játékokat. Elemezhetjük az Ön viselkedését és preferenciáit (pl. profilalkotást) is, hogy olyan üzleti kommunikációt terjeszthessünk, amely az Ön egyedi érdeklődésére és igényeire van szabva.

Pénzügyi adatok - A fizetési megbízások teljesítése és a jogszabályi előírások betartása érdekében fizetési adatokat kell feldolgoznunk, mint például bankszámlaszám, maszkolt bankkártyaszám, fizetési adatok (összeg, fizető személyazonossága és egyéb tranzakciós adatok).

Telefonhívások rögzítése – amikor felhív minket, kérhetjük, hogy a hívás elején rögzítse. Az ilyen rekordokról mindig előre tájékoztatjuk Önt. Ha nem szeretné, hogy hívása rögzítésre kerüljön, felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben vagy chaten, vagy telefonhívás közben nem ért egyet a felvétellel. Előfordulhat azonban, hogy jogos érdekből vagy jogi okból (például esetleges jövőbeni követelés vagy szerződéses kötelezettség) miatt szükségünk lehet a hívás rögzítésére, ebben az esetben jogosultak vagyunk a felvétel elkészítésére, és az Ön hozzájárulása nem szükséges.

A hívásrögzítés lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük a hívás tartalmát szolgáltatásaink minőségének értékelése, az ügyféllel való kommunikáció legjobb gyakorlatainak meghatározása és az esetleges megfelelési problémák azonosítása érdekében. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek, és biztosítsuk, hogy a call center csapata továbbra is kövesse a szabályozási irányelveket, és javítsa az ügyfélszolgálat minőségét.

Egyéb adatok – feldolgozhatjuk az Ön online azonosítóit is, mint például az IP-cím vagy az Ön készüléke által vagy az informatikai rendszeren vagy webhelyen keresztül generált cookie-k. Ezen információk feldolgozása segít a szerverünkkel kapcsolatos problémák diagnosztizálásában és webhelyünk kezelésében. Ugyanakkor minőségi webböngészést biztosítunk, és emlékezhetünk a beállításokra. További információért tekintse meg a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat.

Miért gyűjtjük és kezeljük az Ön személyes adatait?

Személyes adatait csak olyan mértékben kezeljük, amilyen mértékben a szolgáltatásaink nyújtásához szükséges, vagy az alábbi célokra:

• Ha regisztrálni szeretne szerencsejátékban, akár a weboldalon, akár az értékesítési pontjainkon keresztül. Az ilyen adatkezelés jogalapja annak a szerződésnek a teljesítése (azaz a szerencsejáték engedélyezése), amelyben Ön a szerződő fél.

• Termékeink, szolgáltatásaink vagy más területek (például egyéni sportok vagy sportesemények) népszerűsítése érdekében különféle projekteket, versenyeket és egyéb marketingeseményeket szervezünk, ahol vizuális vagy audiovizuális felvételek készíthetők. Ezen tevékenységek részeként korlátozott mennyiségű információt szerezhetünk az Ön nevéről, vezetéknevéről, születési helyéről, e-mail címéről, telefonszámáról, kedvenc sportegyesületéről, állandó lakhelyéről és levelezési címéről, hogy lehetővé tegyük ezeken való részvételt. projektek, versenyek és marketing események. Az ilyen adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése vagy jogos érdekünk.

• A ránk vonatkozó külön jogszabályi előírások, így például a 2009. évi XX. törvény a pénzmosás elleni védelemről és a terrorizmus finanszírozása elleni védelemről szóló 297/2008. 30/2019 Sb. a szerencsejátékról, a módosított törvény iratsz. 431/2002 Sb. a számvitelről a módosítással vagy a törvény iratsz. 563/2009 Sb. Módosított adótörvény. A feldolgozás a jogszabályi előírások betartásán alapul, amelyeket kötelesek vagyunk betartani.

• Termékeink és szolgáltatásaink népszerűsítése érdekében előzetes hozzájárulása nélkül felhasználhatjuk elektronikus elérhetőségeit. Az ilyen típusú marketingkommunikációt azonban bármikor visszautasíthatja).

• A terjesztés érdekében pl.

Személyes adatainak feldolgozása az Ön hozzájárulásával

Az Ön személyes adatainak hozzájáruláson alapuló kezelésének célja személyre szabott termékek és szolgáltatások kínálása különböző kommunikációs csatornákon, valamint marketing feldolgozás, elemzés és profilalkotás annak érdekében, hogy ajánlatunkat az Ön elvárásaihoz igazítsuk és szolgáltatásainkat javítsuk.

Mivel nem szeretnénk Önt felesleges vagy hibás kommunikációval zavarni, az összegyűjtött adatokat arra használjuk, hogy megismerjük az Ön igényeit, és megfelelő termékeket és szolgáltatásokat tudjunk ajánlani.

A kommunikációs csatornák széles skáláján kommunikálunk Önnel, mint például telefonhívások, szöveges üzenetek (SMS), push üzenetek (push értesítések), elektronikus üzenetek (vagy előugró ablakok) az interneten / mobiltelefon-alkalmazásokban.

Az Ön hozzájárulása önkéntes. Az adatok kezeléséhez való hozzájárulását bármikor megtagadhatja vagy visszavonhatja. Ha Ön megtagadja vagy visszavonja hozzájárulását, az nem érinti az Ön és a G4G közötti szerződéses jogviszonyt vagy termékeinek és szolgáltatásainak használatát, amelyekhez nincs szükség ilyen hozzájárulásra. Hozzájárulását visszavonhatja az értékesítési pontokon vagy a játékosszámláján. Technikai korlátok miatt a hozzájárulás visszavonása elhúzódhat. Ha az Ön személyes adatait jogos érdek alapján kezeljük, Önnek jogában áll bármikor tiltakozni az adatkezelés ellen.

Mennyi ideig kezeljük személyes adatait?

Személyes adatait csak az adatkezelés céljának eléréséhez szükséges ideig tároljuk, azaz általában a szerződéses jogviszony időtartama alatt, vagy a vonatkozó jogszabályok által kifejezetten előírt ideig.

Személyes adatait külön jogszabályban előírtak szerint 10 évig archiváljuk a szerződésünk időtartama alatt, de a szerződés megszűnését követően is, ha jogszabály előírja vagy egyéb okból szükséges, de csak a szükségesről dönt. minden egyes esetben ideje teljesíteni a célt.

Ha az Ön személyes adatait az Ön hozzájárulásával kezeljük, ezeket a személyes adatokat csak az Ön hozzájárulásának időtartamáig kezeljük, amelyet Ön bármikor visszavonhat vagy korlátozhat. Ha így tesz, leállítjuk a vonatkozó személyes adatok azon célból történő feldolgozását, amelyre Ön beleegyezett.

Ha az Ön személyes adatait a projektjeinken, versenyeinken és marketingeseményeinken való részvétele során kezeljük, akkor ezen személyes adatok kezelése az Ön részvétele alatt, de legkésőbb a részvétele befejezését követő 1 éven belül megtörténik. A személyes adatok e célból történő feldolgozását bármikor korlátozhatja.

A hívásfelvételeket 1 évig tároljuk.

Az adatok kezelése során tiszteletben tartjuk az adatminimalizálás szabályait. Ez azt jelenti, hogy szigorú belső archiválási szabályokat alakítottunk ki annak érdekében, hogy az adatokat ne őrizzük meg a jogosultságunknál tovább.

Hogyan és hol gyűjtünk személyes adatokat?

A G4G által feldolgozott személyes adatok különböző forrásokból származnak. Különösen azokat az adatokat dolgozzuk fel, amelyeket közvetlenül Ön bocsát rendelkezésre (pl. amikor termékeinket és szolgáltatásainkat kéri, vagy versenyeinken vagy promócióinkon vesz részt), vagy amelyeket tevékenységével hozott létre (pl. weboldalunk, mobilalkalmazásaink stb. használatakor) ..). .). Adatait az értékesítési ponton tett személyes látogatása során is feldolgozhatjuk.

Emellett nyilvános forrásokból (pl. közösségi oldalak) vagy együttműködő harmadik felektől (pl. csaláselhárító ügynökségek, pénzforgalmi szolgáltatók vagy a népességnyilvántartás) származó információkat is felhasználunk.

Kivel osztjuk meg személyes adatait?

Megoszthatjuk személyes adatait a G4G csoport vállalataival.

A csoporton belüli valamennyi vállalat a fenti 2. cikknek megfelelően megosztja az Ön adatait a 69GAMES más vállalataival együttműködve belső adminisztratív célokra. Ezt jogaink és jogos érdekeink védelme érdekében tesszük: meg kell osztanunk az információkat biztonsági és kockázatkezelési okokból.

Egyes esetekben személyes adatait a G4G-n belül marketing célokra is megoszthatjuk, ebben az esetben az Ön hozzájárulását kérjük.

Az Ön személyes adatait megbízható harmadik feleknek is kiadhatjuk, akik adminisztratív vagy technikai támogatást nyújtanak számunkra, azaz adatfeldolgozóknak ("feldolgozók": az a természetes vagy jogi személy, hatóság, ügynökség vagy más szervezet, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat dolgoz fel ) . Személyes adatait megoszthatjuk pénzforgalmi intézményekkel is, ha az az Ön szerencsejáték-szolgáltatásaihoz szükséges, kormányzati szervekkel vagy bűnüldöző szervekkel, ha azt törvény előírja, külső tanácsadókkal és más, kötelesség alá tartozó alkalmazottakkal. Csak korlátozott számú alkalmazottunk férhet hozzá az Ön személyes adataihoz. Az alkalmazottak kötelesek az Ön személyes adatait és az azok védelmére tett intézkedéseket bizalmasan kezelni, és kizárólag kifejezett utasításunk alapján jogosultak személyes adatokat kezelni.

Milyen feldolgozási jogaid vannak?

Adatait átláthatóan, helyesen és a jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Az Ön jogai közé tartozik: a személyes adataihoz való hozzáférés joga, a személyes adatok helyesbítéséhez vagy törléséhez való jog, az adatkezelés korlátozásának joga, az adathordozhatósághoz való jog, valamint a G4G-nél a Személyes Adatvédelmi Hivatalnál történő panasz benyújtásának joga. .

Hogyan ellenőrizzük ügyfeleink életkorát?

Honlapunk eléréséhez és szolgáltatásaink igénybevételéhez 18 éves korhatárt határoztak meg, ami azt jelenti, hogy olyan technikai eszközöket vezettünk be, amelyek megtagadják ezen korhatár alatti személyek regisztrációját. Tudatosan nem kezelünk 18 éven aluli személyektől származó személyes adatokat. Ha ügyfelünk vagy potenciális ügyfelünk szülő vagy törvényes gyám, és tudatában van annak, hogy gyermeke megadta nekünk személyes adatait, értesítenie kell bennünket, hogy megakadályozzuk kiskorúak személyes adatainak kezelését. Ha azt tapasztaljuk, hogy 18 éven aluli személy személyes adatait kezeljük, ezeket a személyes adatokat haladéktalanul megsemmisítjük.

Mi a teendő, ha a feldolgozásban változás történik?

Az Adatvédelmi szabályzat értelmében a jövőben esetlegesen végrehajtott változtatásokról a megállapodás szerinti kommunikációs csatornákon keresztül értesítjük Önt. Javasoljuk azonban, hogy rendszeresen ellenőrizze a jelen Adatvédelmi szabályzat szövegét.

Cookie-k